Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Γιόρτασε τα 60 χρόνια από την ίδρυση του και βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2018 ο Ν.Ο.Κατερίνης

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 1η εκδήλωση των 60 χρόνων Ν.Ο.ΚΑΤ. την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο club Omilos. Μια εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους αθλητές που διακρίθηκαν τόσο με τις αθλητικές  όσο και με τις μαθητικές τους επιδόσεις τη χρονιά που μας πέρασε.

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η 1η εκδήλωση των 60 χρόνων Ν.Ο.ΚΑΤ. την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο club Omilos. Μια εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους αθλητές που διακρίθηκαν τόσο με τις αθλητικές  όσο και με τις μαθητικές τους επιδόσεις τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κωνσταντίνος Καρυώτης στον χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση τόνισε ότι το 2018 είναι μια χρονιά ορόσημο αφού συμπληρώνονται τα 60 χρόνια ζωής αυτού του Ιστορικού Συλλόγου. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης με πολλές και μεγάλες επιτυχίες με  3 αθλητές μας να συμμετάσχουν στις εθνικές ομάδες με μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις ,6 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και δεκάδες μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες. Έχοντας τόσο υψηλά πρότυπα να ακολουθήσουν, οι νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Κατ., έφεραν μέσα στο 2018, 6 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, και 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, χαρίζοντας σε όλους μας ικανοποίηση και αισιοδοξία”. Αφού συνεχάρη όλους τους αθλητές για τις αγωνιστικές και σχολικές τους επιτυχίες, την επιμονή και το ήθος τους , ευχαρίστησε τους έμπειρους προπονητές του Τμήματος Κωπηλασίας Γιώργο Παλούκο και Κατερίνα Φυτοπούλου για το έργο τους, και  ευχήθηκε στους παλιούς πρωταθλητές Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Κατ.  Νότη Καρπούζα και Δήμητρα Μητσοκάπα που έχουν αναλάβει την τύχη του Τμήματος ιστιοπλοΐας καλή επιτυχία στην προσπάθεια να στηθεί το τμήμα σε νέες βάσεις.  

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου για την πλήρη στήριξή τους ηθική και υλική στους σκοπούς του ομίλου τονίζοντας: “Η ανταπόκριση τους ήταν κάθε φορά ουσιαστική και άμεση, σε κάθε αίτημα του Ν.Ο.Κατ., με γνώμονα πάντα να εξασφαλιστούν οι καλύτερες το δυνατόν συνθήκες για τη προετοιμασία των αθλητών, ενώ είναι πάντα συνδιοργανωτές στους Αγώνες Κύπελλο Όλυμπος και κάθε άλλη εκδήλωση του ομίλου και ευελπιστούμε ότι και φέτος στα 60 χρόνια του Ομίλου μας θα έχουμε την  στήριξη τους”. Τέλος ευχαρίστησε τους Βουλευτές του Νομού που επανειλημμένα συνάντησε το Δ.Σ. και όλοι μαζί έσκυψαν πάνω από τα προβλήματα του Ν.Ο.Κατ προσπαθώντας με θερμό πνεύμα συνεργασίας, να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Το πρόσωπο που βραβεύτηκε φέτος για την προσφορά του στον Όμιλο ήταν ο επί σειρά ετών προπονητής του τμήματος κωπηλασίας Γιώργος Μπικογιάννης, καθηγητής Φ.Α. Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης αυτής της πολυετούς προσφοράς του, μετά από την διακοπή της συνεργασίας του με τον Όμιλο για προσωπικούς λόγους , ο Ν.Ο.Κατ. του απένειμε τιμητική πλακέτα και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στη ζωή του.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς όμως αποκαλύφθηκε στο τέλος της από τον Απόστολο και την Κατερίνα Πόδα που απέδειξαν έμπρακτα στην κοπή πίτας του ομίλου ότι στηρίζουν τον Αθλητισμό και τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης. Έτσι σε συνεργασία με γνωστή Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θέλοντας να στηρίξουν την Ολυμπιονίκη του Ναυτικού Ομίλου  Κατερίνα Νικολαΐδου της παρέδωσαν ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της, πλήρως ασφαλισμένο και με δωρεάν όλα τα σέρβις μέχρι την Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. , και όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του Ναυτικού Ομίλου τους ευχαρίστησαν θερμά για την στήριξη τους και τους ευχήθηκαν κάθε καλό γι’αυτούς και τις οικογένειές τους .

Την εκδήλωση τίμησαν με την Παρουσία τους :

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους , Πλαταμώνος και Κατερίνης κκ Γεώργιος , η Βουλευτής Πιερίας κα Μπέτυ Σκούφα , Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας , η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία , ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης  , ο Υ/Διοικητής Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Πατσιαλής ,ο Πρόεδρος Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης Παυλίδης Θεόδωρος , ο Αντιδήμαρχος κος Ντούρος , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας Τσιμήτρης Δημήτρης και Αγγέλου Αριστείδης , η Δημοτική Σύμβουλος Ελευθεριάδου Ροδή , η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κα Ξιπτερά Ευαγγελία , η πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιπάτειρες κα  Πατέρα Ευαγγελία, ο κος Μπαραλιάκος Φόντας , ο κος Μπέης Δημήτρης , ο κος Λιακόπουλος Αθανάσιος , ο κος Νταντάμης Γιώργος , ο κος Καρυπίδης Σάββας και πολλοί άλλοι.

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 2018 ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ :

  1. Την Ολυμπιονίκη μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ για την 1η θέση στο σκιφ στους Μεσογειακούς αγώνες 2018 , για την 1η θέση στο σκιφ στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 , για την 5η θέση σκιφ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 ,για την 8η θέση στο σκιφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και για την 12η θέση στο διπλό σκιφ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.
  2. Τον Βαλκανιονίκη μας ΣΑΒΒΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗ για την 1η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2018 στο τετραπλό σκιφ και για την 2η θέση σε τετράκωπο με πηδαλιούχο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παίδων 2018.
  3. Τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΑΡΜΠΕΝΗ για την 2η θέση στο 4.7 Laser Ανδρών και για την 3η θέση στο  4.7 Laser Γενικής κατηγορίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα  Ιστιοπλοΐας 2018.
  4. Την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΗ για την 1η θέση στο σκιφ στο Σχολικό Πρωτάθλημα 2018 , για την 2η θέση στο σκιφ στο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2018 και για την 2η θέση στο σκιφ στο Πρωτάθλημα Νεανίδων 2018.
  5. Τον ΣΩΤΗΡΗ ΝΑΣΤΟ για την 3η θέση στο σκιφ στο Σχολικό Πρωτάθλημα 2018 και για την 12η θέση στο τετραπλό σκιφ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018.
  6. Τους ΟΧΑΝΙΑΝ ΝΟΡΑΪΡ , ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΖΙΩΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για την 2η θέση σε τετράκωπο με πηδαλιούχο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2018.
  7. Τους ΦΟΡΟΖΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟ για την 1η θέση στο διπλό σκιφ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρχαρίων 2018.
  8. Την ΚΑΡΥΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ για την 3η θέση στο σκιφ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρχαρίων 2018.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

  1. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Πληροφορικής όπου και πέρασε πρώτος με την μοριοδότηση των αθλητών
  2. ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής .

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ  

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΦΟΡΟΖΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ , ΦΟΡΟΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ , ΚΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΧΑΪΔΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ , ΜΑΝΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΖΙΩΓΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ , ΟΧΑΝΙΑΝ ΝΟΡΑΪΡ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ , ΣΑΛΜΑΝΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΖΙΩΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , ΜΑΡΕΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΤΣΙΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

Ο Ν.Ο.Κατ ευχαρίστησε τέλος τον Δημήτρη Νικοδέλη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης .

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Ο Ν.Ο. Ιωαννίνων μαθαίνει Κωπηλασία και σε ενήλικες!

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κάνει γνωστό ότι από την 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, θα λειτουργήσει και Τμήμα εκμάθησης Κωπηλασίας για ενήλικες.
Close