Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Διεκδικούν προκρίσεις στον Σχοινιά αθλητές και αθλήτριες του Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χανίων

Στην α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ Σπριντ θα λάβουν μέρος 10 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

 Στην α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ Σπριντ θα λάβουν μέρος 10 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά. Συγκεκριμένα, οι αθλητές του ΝΟΧ έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία στις προκρίσεις με σκοπό να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οσον αφορά τον τρόπο που θ’ αγωνιστούν, αυτό θα γίνει με σκάφη Κ1 (μονοθέσια) σε αποστάσεις 2000μ. Ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κάνουν την συγκεκριμένη απόσταση δύο φορές και το άθροισμα των χρόνων τους θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη στην κάθε κατηγορία. Το 50% των αθλητών σε κάθε κατηγορία προκρίνεται στην επόμενη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου.

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ: Κουτσοποδιώτης Γ., Μεταξάς Χ.

ΕΦΗΒΟΙ: Τζανακόπουλος Α., Τσουπάκης Χ., Μαυρομμάτης Μ., Φραγκόπουλος Γ., Πολυχρονάκης Σ, Κερασιώτης Π., Ξυρουχάκης Ε.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Καράκη Κλ.

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Οι νικητές του αγώνα Optimist "Κύπελλο ΝΑΟΚΒ 2019"

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στον αγώνα Optimist «Κύπελλο ΝΟΚΒ 2019» που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης. by Post Views: 611 Follow @navysportsgr
Close