Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Δύο Ελληνικά πληρώματα αγωνίστηκαν σήμερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας -Αύριο ρίχνονται στη μάχη Νικολαϊδου-Ασουμανάκη

Δυο ελληνικά πληρώματα αγωνίστηκαν στη σημερινή (Κυριακή) πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Δυο ελληνικά πληρώματα αγωνίστηκαν στη σημερινή (Κυριακή) πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Στο διπλό σκιφ ανδρών οι Στέφανος Ντούσκος και Χρήστος Στεργιάκας πήραν την 5ηθέση στον προκριματικό με χρόνο 6:28.63 και θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσουν για πιο μακριά  αγωνιζόμενοι στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Την 5ηθέση κατέλαβε και το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών. Οι Πέτρος Γκαϊδατζής-Νίνος Νικολαϊδης τερμάτισαν σε 6:39.53 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό της Δευτέρας (12:33) για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το πρωί της Δευτέρας θα πέσει στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και το διπλό σκιφ των γυναικών. Οι Κατερίνα Νικολαϊδου-Σοφία Ασουμανάκη  θα αγωνιστούν στις 11:05 στον πρώτο αγώνα τους ως πλήρωμα και πάλι μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο δυο χρόνια πριν.

Τέλος η κούρσα των Γιάννης Μαρόκου-Αντώνη Παπακωνσταντίνου στη δίκωπο άνευ ελ βαρών έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νικολαϊδης-Γκαϊδατζής. Σε επαναληπτικό Νικολαΐδου-Ασουμανάκη

Μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας θα έχουν Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμάνακη αφού στην πρώτη τους κούρσα μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο δεν κατάφεραν να πάρουν την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού σκιφ.

You May Like

Close