Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Βύρωνα Κοκκαλάνη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX στην Ιταλία

Σταθερά στην 4η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος RSX που διεξάγεται στο Τόρμπολε της Ιταλίας βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Σταθερά στην 4η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος RSX που διεξάγεται στο Τόρμπολε της Ιταλίας βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Στις τρεις τελευταίες κούρσες του χρυσού στολίσκου των 65 σκαφών ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 4, 9 και 4 αντίστοιχα και με 42 βαθμούς σε σύνολο 9 ιστιοδρομιών  είναι πολύ κοντά στον τρίτο Ολλανδό Ντ. Φ. Ρισελμπέργκε (37β).

Προηγείται ο επίσης Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 21 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Γάλλος Π. Λ. Κογκ με 23 βαθμούς.

Ο Κοκκαλάνης πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και φυσικά έχει όλα τα φόντα να κτυπήσει μετάλλιο.

Στον αργυρό στολίσκο των 65 σκαφών ο Λεωνίδας Τσορτανίδης είναι 14ος με 225 βαθμούς (17ος στα U21),  ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης 30ος με 299 βαθμούς (27ος στα U21) και ο Γιώργος Φράγκος 45ος με 391 βαθμούς.

Στις γυναίκες και οι τρεις αθλήτριές μας τρέχουν στον αργυρό στολίσκο των 53 σκαφών. Μετά από 8 κούρσες η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 12η με 154 βαθμούς, η Κατερίνα Δίβαρη 24η με 187 βαθμούς (25η στα U21) και η Ιωάννα Σίρτη 47η με 290 βαθμούς.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Ανακοίνωση του Ν.Ο.Κατερίνης για την Κατερίνα Νικολαΐδου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης για την παρουσία της Ολυμπιονίκη αθλήτριας του της κωπηλασίας Κατερίνας Νικολαΐδου στο προπονητικό κοινόβιο του Οκτωβρίου που θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμο του Σχοινιά.

You May Like

Close