Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στις προκρίσεις της Καστοριάς

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς, όπου διεξήχθησαν οι καθιερωμένες αγωνιστικές προκρίσεις από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία με στόχο την επιλογή της ομάδας που θα λάβει μέρος στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα. 

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς, όπου διεξήχθησαν οι καθιερωμένες αγωνιστικές προκρίσεις από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία με στόχο την επιλογή της ομάδας που θα λάβει μέρος στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα. 

Συνολικά οκτώ Γιαννιωτόπουλα έλαβαν, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκαναν στην Καστοριά, πρόσκληση από την ΕΚΦΟΝΣ για το Βαλκανικό και παραμένουν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για προπονήσεις με το εθνικό μας συγκρότημα. Πρόκειται για τους Παύλο Φαϊτά (Σκιφ Εφήβων), Γιώργο Κώτσια (Σκιφ Εφήβων), Ηλία Μπλέτσα – Θανάση Μάστακα (Δίκωπος Παίδων), Σπύρο Γεωργίου – Ανδρέα Καρέτσο (Δίκωπος Παίδων), Ιάσονα Εξάρχου (Σκιφ Παίδων) και Κατερίνα Γκόγκου (Σκιφ Κορασίδων).

Συνολικά, ωστόσο, θα είναι δέκα οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας. Μαζί με τους οκτώ που πέρασαν επιτυχώς τις προκρίσεις της Καστοριάς, στην αποστολή θα συμμετέχει επίσης ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος, ασημένιος Πρωταθλητής Ευρώπης φέτος, καθώς και ο Βαλκανιονίκης πηδαλιούχος Ιάσονας Κιτσάκος. Οι δυο αθλητές επίσης προπονούνται αυτή την περίοδο με την Εθνική ενόψει Βαλκανικού.

Την αποστολή του Ν.Ο.Ι. συνόδευσαν στην Καστοριά οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου και Φώτης Λιόντος.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Το «όνειρο» του Τόκιο παραμένει ζωντανό για τον Στέφανο Ντούσκο!

Μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, όμως το όνειρο του Στέφανου Ντούσκου παραμένει ζωντανό και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά, στην προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης, όπου επίσης θα δοθούν αρκετά εισιτήρια! 

You May Like

Close