Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Επέστρεψαν και αποθεώθηκαν τα χρυσά κορίτσια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.

Με τα χρυσά μετάλλια κρεμασμένα στο λαιμό έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής οι νικήτριες των Ολυμπιακών αγώνων Νέων στη δίκωπο Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου μετά από 20 ημέρες στο Μπουένος Άϊρες.

Με τα χρυσά μετάλλια κρεμασμένα στο λαιμό έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής οι νικήτριες των Ολυμπιακών αγώνων Νέων στη δίκωπο Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου μετά από 20 ημέρες στο Μπουένος Άϊρες.

Τα δυο κορίτσια μαζί με τον Στέφανο Καπάκογλου που κατετάγη 7ος στο σκιφ , τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Κοντομανώλη  και τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με όλη την ολυμπιακή αποστολή που έφερε συνολικά 6 μετάλλια στις αποσκευές της ενώ τους καλοσώρισαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος αν και με πατερίτσες καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Το ελληνικό δίδυμο χάρισε το ένα εκ των τριών χρυσών μεταλλίων που κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές στην Αργεντινή και τράβηξε τα φώτα των τηλεοπτικών συνεργείων πάνω του .

Οι δυο πρωταθλήτριες μας που ως πλήρωμα κατέκτησαν φέτος τέσσερα χρυσά μετάλλια δήλωσαν :

Χριστίνα Μπούρμπου

«Τα μετάλλια ήρθαν από τη μεγάλη θέληση μας για διάκριση. Από πέρυσι τον Οκτώβριο από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε και βάζουμε στόχο μόνο το χρυσό. Σε όλους τους αγώνες πουν παίρνουμε μέρος θέλουμε να διεκδικούμε μετάλλιο αλλά ο κύριος στόχος μας είναι το χρυσό. Βάλαμε πολύ πείσμα και πολλή προπόνηση και φυσικά με την βοήθεια των προπονητών μας τα καταφέραμε. Το μετάλλιο το αφιερώνω στους γονείς μου που στάθηκαν δίπλα μου για να φτάσω ως εδώ και βέβαια στους προπονητές μας και στους προπονητές της Εθνικής ομάδας».

Μαρία Κυρίδου

«Από την στιγμή που φτάσαμε ως εδώ θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο  και αν τα καταφέρουμε τα καταφέραμε. Κι εγώ το αφιερώνω στους γονείς μου και στα αδέλφια μου που με στηρίζουν πάντα και ασφαλώς και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας και του Ομίλου που μας στηρίζουν πάντα με αγάπη».

Ο Στέφανος Καπάκογλου από την πλευρά του τόνισε :

“Από αυτό το ταξίδι κρατάω ότι φόρεσα τους Ολυμπιακούς κύκλους και τίμησα την πατρίδα μου . Θέλω να κρατήσω όλα αυτά που έζησα σαν μια μεγάλη εμπειρία και να διεκδικήσω με  όλη μου τη δύναμη τη πρόκριση για το Τόκιο , θεωρώ ότι από όλο αυτό δεν έχασα αλλά κέρδισα. Συνεχίζουμε με προπόνηση , τα κεφάλια μέσα και προσδοκούμε πάντα το καλύτερο για μας και για την Εθνική ομάδα”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις που έκαναν στο αεροδρόμιο τα δύο “χρυσά κορίτσια” της κωπηλασίας

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι "χρυσές κωπηλάτριες" Χριστίνα Μπούρμπου - Μαρία Κυρίδου & ο Στέφανος Καπάκογλου

Μετά την αποθεωτική υποδοχή που γνώρισαν το μεσημέρι στην Αθήνα μαζί με όλη την Ελληνική αποστολή, τα δύο "χρυσά κορίτσια" της Ελληνικής Κωπηλασίας Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου καθώς και ο Στέφανος Καπάκογλου έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τη Θεσσαλονίκη.

You May Like

Close