Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Επιτυχία για το πλήρωμα του τετραπλού των αγοριών του Ν.Ο.Θ – 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

Από το 2013 και μετά αποτελεί παράδοση για το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης να δίνει το παρών με τα πληρώματα του σε παγκόσμια πρωταθλήματα παράκτιας κωπηλασίας και με μεγάλες επιτυχίες.

Του Κώστα Τουτσίδη

Από το 2013 και μετά αποτελεί παράδοση για το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης να δίνει το παρών με τα πληρώματα του σε παγκόσμια πρωταθλήματα παράκτιας κωπηλασίας και με μεγάλες επιτυχίες.

Φέτος ήταν η σειρά του πληρώματος του τετραπλού με πηδαλιούχο των αγοριών, (Μοναδική γυναίκα η πηδαλιούχος Παναγιώτα Γκέκα), να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Χόνγκ Κόνγκ κατακτώντας την 7η θέση. Δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε η θέση την οποία πήρε σ αυτό το παγκόσμιο, το “χρυσό” πλήρωμα των πρόσφατων Μεσογειακών αγώνων, θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Στην Ελληνική βάρκα κωπηλατούσαν οι: Μιχάλης Καλέντζης, Νίκος Δενελής, Παναγιώτης Υψηλάντης, Πέτρος Μπαλής με πηδαλιούχο την Παναγιώτα Γκέκα ενώ την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής του Ν.Ο.Θ Ανδρέας Λιγγερίδης.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της κούρσας του τελικού στο παρακάτω αρχείο pdf:

ROM042101_C73_WRCC_2019_1_Neutral

Μιλώντας στο navysports.gr για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χόνγκ Κόνγκ και την παρουσία του πληρώματος του Ν.Ο.Θ, οι έφοροι κωπηλασίας του  “Ναυτικού” Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και Μάκης Γκιουζέλης δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα και εξέφρασαν τα θερμά συγχαρητήρια τους στο πλήρωμα για την εξαιρετική εκπροσώπηση της χώρας μας αλλά και του ομίλου στη διοργάνωση.

«Από το 2013 ο Ναυτικός όμιλος Θεσσαλονίκης βρίσκεται συνεχώς στα παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες και μετάλλια στην Ελλάδα. Γίνεται μεθοδική δουλειά και ο Ν.Ο.Θ προσπαθεί να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της παράκτιας κωπηλασίας στη χώρα μας. Η επιτυχία αυτή είναι στο Χόιγκ Κόνγκ ήρθε να προστεθεί στις μεγάλες επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων και είναι πολύ σημαντική και τον όμιλο και για την Ελλάδα» τόνισαν.

Το το Ελληνικό πλήρωμα θα συνεχίσει όλη την εβδομάδα τις προπονήσεις στο Χόνγκ Κόνγκ καθώς έχει τώρα μπροστά του άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα λάβει μέρος σε μια κορυφαία δοκιμασία που κανένα άλλο Ελληνικό πλήρωμα δεν συμμετείχε ποτέ στο παρελθόν. Θ αγωνιστεί στις 9 Νοεμβρίου στο γύρο του Χόνγκ Κονγκ, “Around the island Race”, σ έναν αγώνα 45 χιλιομέτρων που διοργανώνει ο Βασιλικός Ναυτικός Όμιλος του Χόνγκ Κόνγκ!

Δείτε στο παρακάτω slide φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία του πληρώματος του Ν.Ο.Θ στη διοργάνωση.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Ξεπέρασαν τις 800 οι συμμετοχές για το «29o ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK – WINTER SERIES»

Ο μεγάλος διεθνής αγώνας «29o ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK – WINTER SERIES» είχε την τιμητική του στην δεύτερη τακτική γενική συνέλευση της ΕΙΟ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

You May Like

Close