Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Επιτυχημένοι οργανωτικά και αγωνιστικά οι “Κορίσσιοι αγώνες”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 17οι διεθνείς «Κορίσσιοι» διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ. Η πανέμορφη λίμνη Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου αποτέλεσε για μια ακόμη φορά το κέντρο αθλητισμού για 150 σχεδόν αθλητές και αθλήτριες από 12 συνολικά Σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, ανάμεσά τους και των Special Olympics Hellas..

Korissioi-Agones-2016Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 17οι διεθνείς «Κορίσσιοι» διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ. Η πανέμορφη λίμνη Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου αποτέλεσε για μια ακόμη φορά το κέντρο αθλητισμού για 150 σχεδόν αθλητές και αθλήτριες από 12 συνολικά Σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, ανάμεσά τους και των Special Olympics Hellas.
Τα πιο σημαντικά γεγονότα που αναδεικνύονται από τη φετινή διοργάνωση είναι τα εξής δύο:
• Η προοπτική να διεξαχθούν την επόμενη χρονιά οι Korissioi-Agones-2016_4Πανευρωπαϊκοί αγώνες των Special Olympics στον ίδιο χώρο, τη λίμνη Κουρνά, ζήτημα που συζητήθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας στα Χανιά, του προέδρου των Special Olympics Hellas, Διονύσιου Κοδέλα.
• Η αδελφοποίηση που αποφασίστηκε να υπάρξει τη νέα χρονιά μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και που συνεπάγεται μία πιο στενή συνεργασία.
NOX-Korissioi-AgonesΟ Ναυτικός Όμιλος Χανίων κατάφερε να συγκεντρώσει σε σύνολο 71 μετάλλια (26 χρυσά, 20 ασημένια και 25 χάλκινα) επιβεβαιώνοντας την πολλή καλή κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές-τριες του, όταν άλλωστε πρόσφατα πέντε εξ αυτών κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Κάνοε Καγιάκ. Οι αγώνες, ειδικότερα την Κυριακή 15 του μήνα διεξήχθησαν κάτω από συνεχή βροχόπτωση, αλλά αυτό το γεγονός δεν επηρέασε τους αγωνιζομένους που έδωσαν τον καλύτερό τουςKorissioi-Agones-2016_1 εαυτό.
Οι 17οι «Κορίσσιοι» αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τον Δήμο Αποκορώνου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Τμήματος Κάνοε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης σημείωσε ότι, «σε ένα μαγεμένο τοπίο ολοκληρώθηκαν μαγεμένοι αγώνες», προσθέτοντας ότι, «από καρδιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν και συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση των αγώνων. Η χαρά καθρεπτίζεται στα πρόσωπα των αθλητών οι οποίοι μαγεμένοι από το τοπίο που προσφέρει η λίμνη Κουρνά, το σήμα κατατεθέν του Δήμου Αποκορώνου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου και οι ίδιοι να το απολαύσουν».
Στη συνέχεια ο κ. Κουκιανάκης ήταν αποκαλυπτικός λέγοντας πως: «Αποδεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά την πρόταση που μας έγινε από την πρόεδρο του ΝΟΧ αλλά και τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas προκειμένου να συντελεστούν ει δυνατόν του χρόνου στη λίμνη Κουρνά οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες των Special Olympics. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θεωρώ ότι ο Δήμος Αποκορώνου εκ των ων ουκ άνευ μπορεί να το αγκαλιάσει, θα το προωθήσει, θα συνεργαστεί με όλους και θεωρώ ότι θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρά Πράπα – Μυλωνάκη δήλωσε: «Είχαμε την μεγάλη χαρά εκτός από το να καλωσορίσουμε τους παράγοντες, τους προπονητές και τους αθλητές των σωματείων που συμμετείχαν στους αγώνες, να φιλοξενήσουμε μαζί με τον δήμαρχο Αποκορώνου, τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas μαζί με τους διευθυντές προγράμματος και την διευθύντρια των Special Olympics. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τα Χανιά, για το Δήμου Αποκορώνου αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στα καλέσματα και στο έργο το οποίο παράγεται μέσα από τον δικό μας Ομιλο για αυτά τα παιδιά με τις ειδικές ικανότητες και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στις προκλήσεις του μέλλοντος. Ευχαριστώ όλους τους τοπικούς παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στο να γίνουν οι αγώνες πραγματικότητα με τις χορηγίες τους, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Γονέων. Στους επόμενους αγώνες που θα διοργανώσει το Τμήμα Κάνοε Καγιάκ θα υπάρξει αδελφοποίηση μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ».

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΕΦΟΡΟΥ

Από την πλευρά του, ο βοηθός εφόρου του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, Νίκος Κουριδάκης τόνισε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τους αγώνες κανόε καγιάκ στην λίμνη Κουρνά. Η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αποκορώνου, του ΝΟΧ, του Συλλόγου Γονέων άλλα και όλων των χορηγών, μας έδωσε το παραπάνω αποτέλεσμα και πέρα από την ηθική ικανοποίηση που εισπράξαμε όλοι μας, μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ακούσαμε με χαρά από τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas, κ. Διονύσιο Κοδέλα και τον Δήμαρχο Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη την προοπτική να διεξαχθούν την επόμενη χρονιά οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες των Special Olympics στην πανέμορφη λίμνη Κουρνά ,καθώς επίσης και την ανακοίνωση από την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κυρία Χαρά Πράπα – Μυλωνάκη για την αδελφοποίηση που αποφασίστηκε να υπάρξει με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου μας για την επιτυχία να συγκεντρώσουν ένα τόσο μεγάλο αριθμό μεταλλίων, αλλά και στους γονείς για την συμπαράστασή τους».

Ο ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ

MelemenisΕκ μέρους των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου, ο Τάσος Μελεμενής δήλωσε: «Οι αγώνες ήταν πολύ ωραίοι και είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά τη δική μου συμμετοχή. Για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που θα έχω αυτή την ευκαιρία. Πέρσι δεν προέκυψε να πάμε στους αγώνες λόγω οικονομικών κυρίως προβλημάτων, αλλά φέτος ελπίζω ότι θα το καταφέρουμε.
Οι αγώνες είναι στη Βουλγαρία και την Λευκορωσία, δεν έχω ξαναπάει και θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος. Ως Ναυτικός Όμιλος, το Τμήμα Κανόε Καγιάκ έχει πολλές και μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και όχι μόνο. Επίσης το σημαντικό είναι ότι ειδικότερα φέτος υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ καλό».

ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Παράλληλα, στη λίμνη Κουρνά πραγματοποιήθηκαν αγώνες SpecialSpecial-Olympics_Korissioi-Agones Olympics, με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων να κατακτά 13 μετάλλια (4 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα).
Στους αγώνες παρευρέθησαν εκ μέρους των Special Olympics Hellas, o Πρόεδρος Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας, η Διευθύντρια, Άρτεμις Βασιλικοπούλου, ο Διευθυντής Αθλημάτων, Bασίλης Κασιμάτης και η Αρχηγός της Αποστολής και Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Special Olympics Ν. Ευβοίας κ. Eιρήνη Μερτζιάνη.
Special-Olympics_Korissioi-Agones_1Στις δηλώσεις του, ο κ. Κοδέλας επεσήμανε τα εξής: «Θα ήθελα να πω ότι η απώτερη καταγωγή μου είναι από την Κρήτη και κατά συνέπεια ήταν μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα στην Κρήτη άλλη μια φορά. Ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα στη λίμνη Κουρνά, μια περιοχή η οποία με έθελξε. Κυριολεκτικά, είναι ένα μοναδικό, φιλικό και ελκυστικό τοπίο, το οποίο έχουν προσέξει πάρα πολύ οι ντόπιοι. Οι αγώνες οργανώθηκαν πάρα πολύ καλά τόσο από το Ναυτικό Όμιλο όσο και από τα Special Olympics Hellas και οι αθλητές μας συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Αποκορώνου, κ. Κουκιανάκη, τον οποίο είχα την τιμή και Special-Olympics_Korissioi-Agones2την χαρά να γνωρίσω στο πλαίσιο των αγώνων και που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί μας δέχτηκε με τη γνωστή κρητική φιλοξενία, ίσως λίγο υπερβολικά, αλλά το χαρήκαμε πολύ. Μάλιστα, είχαμε και συζήτηση για το μέλλον γιατί η έλευσή μας δεν πρόκειται να περιοριστεί σε αυτούς τους αγώνες, καθώς σχεδιάζουμε πολλά πράγματα για το μέλλον».
Σε ερώτηση για το έργο που επιτελεί ο ΝΟΧ με το Τμήμα Ειδικής Άθλησης, ο κ. Κοδέλας απάντησε: «Η κυρία Χαρά Μυλωνάκη είναι η ψυχή του Ομίλου, την οποία είχα επίσης την χαρά να γνωρίσω σε αυτούς τους αγώνες. Το έργο που έχουν επιτελέσει είναι μοναδικό, με αφοσίωση και ενθουσιασμό και πάντοτε σε στενή συνεργασία μαζί μας έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πραγματικά, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αυτή την πολλή στενή συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων η οποία, αυτονόητα, θα εξακολουθήσει να είναι ακόμα πιο στενή και στο μέλλον», κατέληξε ο κ. Κοδέλας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο. Χανίων είναι τα εξής:

Χρυσά μετάλλια
Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 Ανδρών 200μ. Α’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ2 Νεανίδων 200μ.
Τσουπάκης Χρήστος Κ1 Παίδων 200μ. Β’ Σειρά
Κουριδάκης Ιωάννης Κ1 Παίδων 200μ. Α’ Σειρά
Τζανακόπουλος Αθανάσιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Αντωνίου Ιωάννης / Τσουπάκης Χρήστος Κ2 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Μελεμενής Αναστάσιος / Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ2 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Αντωνίου Μαγδαληνή Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Πολυχρονάκης Σπυρίδων / Φραγκόπουλος Γεώργιος Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Σώκου Δέσποινα Κ1 Νεανίδων 200μ. Β’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 Νεανίδων 200μ. Α’ Σειρά
Κέκελου Αθηνά / Σαράντου Κων/να Κ2 Γυναικών 200μ.
Σώκου Δέσποινα Κ1 Κορασίδων 200μ. Β’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 Κορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Αντωνίου Ιωάννης / Τσουπάκης Χρήστος Κ2 Παίδων 200μ.
Σώκος Αντώνιος / Τζανακόπουλος Αθανάσιος Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Μαγδαληνή Αντωνίου / Μελεμενή Μαρία Κ2 Παγκορασίδων 200μ.
Κέκελου Αθηνά Κ1 Γυναικών 200μ.
Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Διακάκης Νικόλαος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα Κ1 Κορασίδων 5000μ.
Αντωνίου Ιωάννης Κ1 Παίδων 5000μ.
Ασημακόπουλος Χρήστος / Διακάκης Νικόλαος Κ2 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή / Σώκου Δέσποινα Κ2 Κορασίδων 200μ.
Μαυρομάτη Μυρσίνη Κ1 Προαγωνιστική Κορίτσια 200μ.

Ασημένια μετάλλια
Μελεμενή Μαρία Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Β’ Σειρά
Μπυράκη Ασπασία / Σισκάκη Μαριέλντα Κ2 Γυναικών 200μ.
Δερμιτζάκης Μάξιμος / Κουργιαντάκης Στυλιανός Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Τζανακόπουλος Ιωάννης / Ποντικάκης Κυριάκος Κ2 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Σώκος Αντώνιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Α’ Σειρά
Σηφάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 200μ. Α’ Σειρά
Αλεξανδράκη Ευτυχία Κ1 Προαγωνιστική Κορίτσια 200μ.
Μαρία Μελεμενή Κ1 Παγκορασίδων 4000μ.
Τζανακόπουλος Αθανάσιος Κ1 Παμπαίδων 4000μ.
Τιαντιούκας Ιωάννης / Κοπάσης Ευάγγελος Κ2 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Πολυχρονάκης Σπυρίδων Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Δερμιτζάκης Μάξιμος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Σαράντου Κων/να Κ1 Γυναικών 200μ.
Πολυχρονάκης Ελευθέριος / Κουριδάκης Ιωάννης Κ2 Παίδων 200μ.
Πολυχρονάκης Ελευθέριος / Κουριδάκης Ιωάννης Κ2 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Πολυχρονάκης Ελευθέριος Κ1 Παιδων 200μ. Β’ Σειρά
Ασημακόπουλος Χρήστος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ1 Παίδων 5000μ.
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ1 Εφήβων 5000μ.

Χάλκινα μετάλλια
Καπής Ευτύχιος / Κονταξάκης Παρασκευάς Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Μαυρομάτης Μιχαήλ Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Γεραιουδάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 200μ. Α’ Σειρά
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος / Μελεμενής Αναστάσιος Κ2 Ανδρών 200μ.
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος Κ1 Ανδρών 5000μ.
Ξυρουχάκης Μανούσος / Τραϊτόρος Βασίλειος Κ2 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Παπασταματάκη Μαριάνα Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
Μελεμενής Αναστάσιος Κ1 Εφήβων 5000μ.
Ποντικάκης Κυριάκος Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα / Ασημακοπούλου Μαριαλένα Κ2 Κορασίδων 200μ.
Τιαντιούκας Ιωάννης Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Κουριδάκης Ιωάννης Κ1 Παίδων 5000μ.
Τζανακόπουλος Ιωάννης Κ1 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Καράκη Κλειώ / Δρακάκη Ιωάννα Κ2 Παγκορασίδων 200μ.
Σηφάκης Γεώργιος / Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ2 Παίδων 200μ.
Κερασιώτης Παναγιώτης / Ξηρουχάκης Εμμανουήλ Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ1 Κορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Ζουλάκη Αντωνία / Βεργανελάκη Ευσταθία Κ2 Γυναικών 200μ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ1 Νεανίδων 200μ. Α’ Σειρά
Καράκη Κλειώ Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Σηφάκης Γεώργιος / Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ2 Εφήβων 200μ.
Ρέγκας Αιμίλιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Γ’ Σειρά
Βαρβαντάκης Δημήτριος Κ1 Παιδων 200μ. Β’ Σειρά
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος Κ1 Ανδρών 200μ. Α’ Σειρά
Τζανακόπουλος Ιωάννης Κ1 Ανδρών 200μ. Β’ Σειρά

4η θέση
Τζανακόπουλος Ιωάννης / Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ2 Ανδρών 200μ.
Τζανακόπουλος Ιωάννης Κ1 Εφήβων 5000μ.
Καράκη Κλειώ Κ1 Παγκορασίδων 4000μ.
Αντωνίου Ιωάννης Κ1 Εφήβων 200μ. Α’ Σειρά
Καπής Ευτύχιος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Τζαμαντάκη Μαρία Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
Τσουπάκης Χρήστος Κ1 Παίδων 5000μ.
Δραμηλάρης Μιχαήλ / Μαυρομάτης Μιχαήλ Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή Κ1 Κορασίδων 5000μ.
Κοπάσης Ευάγγελος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.
Φραγκόπουλος Γεώργιος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Δρακάκη Ιωάννα Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Δραμηλάρης Μιχαήλ Κ1 Παμπαίδων 200μ. Α’ Σειρά
Κερασιώτης Παναγιώτης Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Ξυρουχάκης Εμμανουήλ Κ1 Παμπαίδων 200μ. Γ’ Σειρά
Αντωνίου Ιωάννης Κ1 Παίδων 200μ. Β’ Σειρά
Σώκου Δέσποινα / Ασημακοπούλου Μαριαλένα Κ2 Νεανίδων
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης Κ1 Ανδρών 200μ. Β’ Σειρά

5η θέση
Ασημακοπούλου Μαριαλένα Κ1 Κορασίδων 200μ. Β’ Σειρά
Δανδουλάκης Ιωάννης / Δανδουλάκης Ερωτόκριτος Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Γεραιουδάκης Γεώργιος / Απλαδάς Κωνσταντίνος Κ2 Παίδων 200μ.
Γεραιουδάκης Γεώργιος Κ1 Εφήβων 200μ. Β’ Σειρά
Κουργιαντάκης Στυλιανός Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Κονταξάκης Παρασκευάς Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Βεργανελάκη Ευσταθία Κ1 Γυναικών 200μ.
Πολυχρονάκης Ελευθέριος Κ1 Παίδων 5000μ.
Σώκος Αντώνιος Κ1 Παμπαίδων 4000μ.
Ποντικάκης Κυριάκος Κ1 Εφήβων 5000μ.
Ξυρουχάκη Αγλαΐα Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
Σωκού Δέσποινα Κ1 Κορασίδων 5000μ.
Τραιτόρου Ελένη Κ1 Παγκορασίδων 200μ. Α’ Σειρά
Στρατουδάκης Νικόλαος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Γ’ Σειρά
Ποντικάκης Κυριάκος Κ1 Ανδρών 200μ. Β’ Σειρά

6η θέση
Ρέγκας Αιμίλιος / Αναστασάκης Παντελεήμων Κ2 Παίδων 200μ.
Στρατουδάκης Νικόλαος / Παπασταματάκης Γεώργιος Κ2 Παμπαίδων 200μ.
Μαυρογένης Εμμανουήλ / Τραϊτόρος Ιωάννης Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
Δρακάκη Ιωάννα Κ1 Παγκορασίδων 4000μ.
Δανδουλάκης Ερωτόκριτος Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά
Ζουλάκη Αντωνία Κ1 Γυναικών 200μ.
Παπασταματάκης Γεώργιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Α’ Σειρά
Παυλουδάκης Βασίλειος Κ1 Παμπαίδων 200μ. Β’ Σειρά
Μπονατάκης Γεώργιος Κ1 Παμπαίδων 200μ. γ’ Σειρά
Δανδουλάκης Ιωάννης Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Α’ Σειρά
Ξυρουχάκης Μανούσος Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών 200μ.

7η θέση
Σηφάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 5000μ.
Τραϊτόρος Ιωάννης Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ. Β’ Σειρά

8η θέση
Δραμηλάρης Μιχαήλ Κ1 Παμπαίδων 4000μ.

9η θέση
Γεραιουδάκης Γεώργιος Κ1 Παίδων 5000μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Χρυσό μετάλλιο
Γαροφαλάκης Κωνσταντίνος / Partner: Κουριδάκης Ιωάννης ΤΚ2 UNIFIED Α’ Σειρά
Κουτσογιαννάκη Μαρία / Partner: Μελεμενή Μαρία Κ2 UNIFIED 200μ. Β’ Σειρά
Νικολάκης Παντελεήμων ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά
Δημήτρης Χουδαλάκης ΤΚ1 200μ. Ε’ Σειρά

Ασημένιο μετάλλιο
Πετρόχειλος Κυριάκος / Partner: Πολυχρονάκης Ελευθέριος ΤΚ2 UNIFIED 200μ. Α’ Σειρά 200μ.
Σκαραντωνάκη Νατάσσα / Partner: Τζανακοπούλου Μαγδαληνή ΤΚ2 UNIFIED 200μ. Α’ Σειρά
Νικολάκης Παντελεήμων / Partner: Αντωνίου Ιωάννης ΤΚ2 UNIFIED Γ’ Σειρά
Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά

Χάλκινο μετάλλιο
Δασκαλάκης Κωνσταντίνος / Ρούσσος Κοτσιφάκης ΤΚ2 200μ. Α’ Σειρά
Δασκαλάκης Κωνσταντίνος ΤΚ1 200μ. Β’ Σειρά
Παντελάκης Βαγγέλης / Παπαδοκοκολάκης Νεκτάριος ΤΚ2 200μ. Β’ Σειρά
Ραϊσάκης Βασίλης / Χουδαλάκης Δημήτριος ΤΚ1 200μ. Γ’ Σειρά
Κλωνιζάκης Ιωάννης / Partner: Κουτσοποδιώτης Ιωάννης ΤΚ2 UNIFIED Γ’ Σειρά

4η θέση
Παντελάκης Βαγγέλης ΤΚ1 200μ. Δ’ Σειρά
Μυλωνάκης Γεώργιος / Partner: Δραμηλάρης ΤΚ2 UNIFIED Γ’ Σειρά

5η θέση
Κοτσιφάκης Ρούσσος ΤΚ1 200μ. Α’ Σειρά
Ραϊσάκης Βασίλης ΤΚ1 200μ. Β’ Σειρά

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Το Δημοτικό Σχολείο Λευκών πήγε… ΝΟΠ!

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου επισκέφθηκαν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λευκών. Οι 70 μικροί μαθητές, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, να μάθουν για την ιστιοπλοΐα και την κολύμβηση και να βρεθούν για λίγη ώρα στους χώρους όπου κάποιοι συντοπίτες τους αθλούνται καθημερινά με στόχο τη διάκριση..

You May Like

Close