Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Η Καστοριά φοράει τα καλά της για να υποδεχθεί το σαββατοκύριακο τη Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Η Καστοριά και η πανέμορφη λίμνη της θα φιλοξενήσουν το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου την Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Η Καστοριά και η πανέμορφη λίμνη της θα φιλοξενήσουν το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου την Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Οι προετοιμασίες από την Ομοσπονδία, τα στελέχη της τοπικής κωπηλασίας και τους φορείς της πόλης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου οι εκατοντάδες νέοι κωπηλάτες αλλά και οι συνοδοί προπονητές τους να αγωνιστούν στις καλύτερες συνθήκες διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ή μια βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την προηγούμενη τους σε έναν από τους πιο όμορφους στίβους της Ελλάδας.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:45 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί των αγωνισμάτων του προγράμματος ενώ την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις  08:00 έως τις 12:15 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Καστοριά φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας και περιμένει όλους τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρών σ αυτή τη γιορτή.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Ξεκινάει το Σάββατο στη Καστοριά η Β΄Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Για μια ακόμη χρονιά η πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς θα φιλοξενήσει στα νερά της το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας, Η Β΄Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ (αγώνες επίδειξης) συγκεντρώνει στην πόλη της Μακεδονίας περισσότερους από 270 νέους αθλητές κι αθλήτριες από 26 σωματεία όλης της χώρας που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια διάκριση το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου.

You May Like

Close