Σημαντικές επιτυχίες για την Κύπρο στο Hellas Indoor Challenge που διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη. Ο Γιάννης Αρεστιαδης, μέχρι πρότινος αθλητής του ΝΗΡΕΑ Ύψωνα, ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, κατέρριψε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στα 1000 μέτρα Ανδρών Βαρέων με χρονο 2:50.7..
Επιτυχίες και για τους κωπηλατες του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσου. Ο Γιώργος Καραπατέας κατέλαβε την 2η θεση στην κατηγορία εφήβων ενώ οι Κατερίνα Κοτρονάρου και Μαρίνα Αριστοδήμου πήραν την 4η και 7η θέση αντίστοιχα.
Πράλληλα ο Αριστοτέλης Ιωάννου κατετάγει 3ος στην κατηγορία ανδρών ελαφρών βαρών ενώ 3ος κατετάγει και ο Αλέξανδρος Ζησιμίδης στην ανοικτή κατηγορία των 2km καταρίπτοντας επίσης το Παγκύπριο Ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων 17-19 με χρόνο 6:23.7.