Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

ΜΕ “ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΥΠΙ” “ΕΦΤΑΣΑΝ”..ΣΤΟ ΡΙΟ

Η Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη έγιναν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που σφραγίζει την πρόκρισή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Στον ημιτελικό του διπλού σκιφ των γυναικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Εγκμπελέ της Γαλλίας, οι δύο ελληνίδες, έκαναν μια εκπληκτική κούρσα και πήραν την 1η θέση …

Ετοιμάζονται για το Ρίο Νικολαϊδου - Ασουμανάκη
Ετοιμάζονται για το Ρίο Νικολαϊδου – Ασουμανάκη

Η Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη έγιναν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που σφραγίζει την πρόκρισή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Στον ημιτελικό του διπλού σκιφ των γυναικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Εγκμπελέ της Γαλλίας, οι δύο ελληνίδες, έκαναν μια εκπληκτική κούρσα και πήραν την 1η θέση  και μαζί με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής όπου θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο εξασφάλισαν και την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.
Η ελληνική βάρκα άφησε έκπληκτους τους πάντες και πήρε από το ξεκίνημα του ημιτελικού την πρωτοπορία, στα μισά της κούρσας πέρασε στην 2η θέση αλλά από εκεί και πέρα οι δύο ελληνίδες κωπηλάτριες δεν είχαν αντίπαλο και κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση με χρόμνο 6:51.86.
Στη 2η θέση ήταν οι Πολωνέζες με 6:52.34 και στην 3η θέση η Γερμανία με 6:53.70.
Το Σάββατο θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στο Ρίο το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Λευτέρη Κόνσολα-Παναγιώτη Μαγδανή (13:20) και η τετράκωπος άνευ με τους Χρήστου-Τσίλη-Τζιάλλα-Αγγελόπουλο (13:40). Την πρόκριση στο Ρίο δίνουν οι πέντε από τις 6 πρώτες θέσεις των μικρών τελικών.

 

 

 

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΛΑΜΨΗ.. 5 ΑΣΤΕΡΩΝ!

Του Κώστα Τουτσίδη Επέστρεψαν από την Πεσκάρα και τους Μεσογειακούς αγώνες παράκτιας κωπηλασίας με το ασημένιο μετάλλιο. Το ραντεβού μαζί τους δεν άργησε να κλειστεί. Η Γιώτα Γκέκα, η Βούλα Γιάννου, η Δήμητρα Κουκλοτίδου, η Μαρία Πέργουλη και η Στέλλα Κουμπλή αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους στο navysports.gr. ..

You May Like

Close