Συνεχίζεται στο Σεν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας 470. Τα πληρώματα που συμμετέχουν συνάντησαν τα ξημερώματα δυσκολία στο έργο τους καθώς επικρατούσε άπνοια κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί τελικά μόνο μία ιστιοδρομία. Το ελληνικό δίδυμο που συμμετέχει στους αγώνες, ο Παναγιώτης Μάντης με τον Παύλο Καγιαλή κατέλαβε την 13η θέση στην συγκεκριμένη ιστιοδομία. Παραμένουν ωστόσο μετά απο τρείς ιστιοδρομίες στην 8η θέση του αγώνα στη γενική κατάταξη με 15 βαθμούς ποινής και μάλιστα σε πολύ μικρή απόσταση από την πρώτη τριάδα. Στην ιστιοδρομία που έγινε τα ξημερώματα επικράτησαν οι Αυστραλοί Μπλίτσερ και Ράιαν που είναι το No 1 στην παγκόσμια κατάταξη βρίσκονται όμως στην 11η θέση στη γενική κατάταξη του αγώνα αφού χθες στην 1η ιστιοδρομία είχαν ποινή στην εκκίνηση και τερμάτισαν στην 21η θέση στη δεύτερη ιστιοδρομία. Οι Αμερικανοί Μακνάι και Χιουζ που αποτελούν το No 3 στην παγκόσμια κατάταξη είναι στην 20η της γενικής, οι Βρετανοί Πέισενς-Γκρουμπ No 4 στον κόσμο βρίσκονται στη 18η θέση του αγώνα.
Αύριο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τρεις ιστιοδρομίες.
Στις γυναίκες το πλήρωμα απο την Ολλανδία, το οποίο αποτελούν η Ανελόες Βαν Βεεν και η ελληνίδα Αφροδίτη Κυρανάκου, τερτμάτισαν στην 1η θέση της ιστιοδρομίας τους και προηγούνται στη βαθμολογία, μαζί με τα δύο πληρώματα των ΗΠΑ.
ΟΓΔΟΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΝΤΗΣ – ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Συνεχίζεται στο Σεν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας 470. Τα πληρώματα που συμμετέχουν συνάντησαν τα ξημερώματα δυσκολία στο έργο τους καθώς επικρατούσε άπνοια κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί τελικά μόνο μία ιστιοδρομία. Το ελληνικό δίδυμο που συμμετέχει στους αγώνες, ο Παναγιώτης Μάντης με τον Παύλο Καγιαλή κατέλαβε την 13η θέση στην συγκεκριμένη ιστιοδομία..