Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Πέρασαν στον τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων Φράγκου – Αναστασιάδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο

Μια δραματική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων πήραν οι Ευαγγελία Φράγκου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο.

Μια δραματική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ νεανίδων πήραν οι Ευαγγελία Φράγκου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο.
Το ελληνικό δίδυμο έδωσε μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσει τελικά την 3η θέση στον ημιτελικό του αγωνίσματος χάρις το πολύ καλό δεύτερο 1000άρι που έκανε καθώς στο πρώτο μισό της κούρσας βρισκόταν στην 4η θέση και εκτός πρόκρισης.
Τα δύο κορίτσια άντεξαν στο τέλος και την αντεπίθεση που έγινε από το πλήρωμα της Βρετανίας και για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πήραν τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό τερματίζοντας με χρόνο 7.14.20. Οι  Βρετανίδες τερμάτισαν με χρόνο 7.15.81. Πρώτη ήταν η Κίνα με 7.09.41 και δεύτερη η Γερμανία με 7.12.26.

Έτσι την Κυριακή τελευταία μέρα των αγώνων τα ελληνικά κουπιά θα ,πάρουν μέρος σε τρεις μεγάλους τελικούς .Την τετράκωπο άνευ των εφήβων , τη δίκωπο των νεανίδων και το διπλό των νεανίδων.

Την 5η θέση κατέλαβε η ελληνική δίκωπος των εφήβων και θα αγωνιστεί στον μικρό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Τόκιο. Οι Γιάννης Πεταλωτίδης-Γιώργος Μακρυγιάννης πέρασαν τα πρώτα 500μ. στην 5η θέση κι εκεί έμειναν ως τον τερματισμό με χρόνο 6.53.80.

Με χρόνο που στον μεγάλο τελικό θα διεκδικούσε μετάλλιο το διπλό σκιφ των εφήβων με τους Βασίλη Μπαρούτα-Δημήτρη Στασινό  πήρε την 1ηθέση στον Γ΄τελικό και την 13ηστη γενική του Παγκοσμίου. Οι δυο Έλληνες πρωταθλητές είχαν την ατυχία να φύγουν με σπασμένο κουπί από τον επαναληπτικό στα μέσα της κούρσας τους με αποτέλεσμα να μείνουν τελευταίοι και να μην μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στα ημιτελικά. Ωστόσο έδειξαν με τις άψογες τελευταίες κούρσες τους ότι ήταν μέσα στα κορυφαία πληρώματα του  αγωνίσματος τους κι ότι από καθαρή ατυχία έχασαν μια θέση στο βάθρο.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Φινάλε χωρίς μετάλλια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων

Με μια 4η, μια 5ηκαι μια 6ηθέση ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά κουπιά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο μακρινό Τόκιο , στο κωπηλατοδρόμιο που του χρόνου το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει την Ολυμπιακή ρεγκάτα του 2020.

You May Like

Close