Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, περίπου 40 κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έδωσαν το δικό τους δυναμικό «παρών» στον 20ο Μπιζάνιο Δρόμο, τρέχοντας σ’ όλες τις διαδρομές του, τόσο αυτές των σχολείων όσο και στον δρόμο των 11.500 μ..
Στους αγώνες για μαθητές, οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. κατέκτησαν αρκετές πρωτιές, επιβεβαιώνοντας έτσι έμπρακτα την παράδοση που τους θέλει να διακρίνονται και εκτός νερού!
Πιο αναλυτικά, στη διαδρομή για μαθητές Γυμνασίου ο Παύλος Φαϊτάς πήρε την πρώτη θέση στα Αγόρια. Στα Κορίτσια Λυκείου και οι τρεις πρωτιές πέρασαν σε αθλήτριες του Ν.Ο.Ι.. Πρώτη βγήκε η Άρτεμις Ντούσκου, δεύτερη η Αφροδίτη Σιόλου και την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αθανασία Μάκου και η Αλεξάνδρα Δρόσου.
Στη μεγάλη διαδρομή του Μπιζάνιου, τέλος, με πολύ καλές χρονικές επιδόσεις τερμάτισαν κατά σειρά οι Βασίλης Πλιάκος, Αλέξανδρος Μπούγιας, Εβελίνα Μπομπουγιάννη και Αριάδνη Μήτση.