Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Πρόσκληση σε τακτική Γ.Σ για τα μέλη του Ν.Ο.Κατ.

Την 1η του τακτική Γενική Συνέλευση για το 2018 συγκαλεί ο Ναυτικός όμιλος Κατερίνης και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν.

Την 1η του τακτική Γενική Συνέλευση για το 2018 συγκαλεί ο Ναυτικός όμιλος Κατερίνης και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω το κείμενο της πρόσκλησης όπως ανακοινώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου:

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Αγιασμός και βραβεύσεις στο Ν.Ο.Θ στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση

Δυναμικό παρόν σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση δίνει για άλλη μια φορά ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με αθλήτριες του που στελεχώνουν την Εθνική ομάδα κωπηλασίας. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί στη Σαρασότα της Φλόριντα στις Η.Π.Α συμμετέχουν από πλευράς Ν.Ο.Θ η Αννέτα Κυρίδου, η Μαρία Πέργουλη και η Μαίη Εμμανουηλίδου, όλες τους με υψηλές προσδοκίες για διάκριση.
Close