Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Στο Μπίτγκοζ της Πολωνίας οι πρωταθλητές κάνοε και καγιάκ

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, τρεις πρωταθλητές μας θα μεταβούν στο Μπίτγκοζ της Πολωνίας για προετοιμασία. Πρόκειται για τους Στέφανο Δημόπουλο, Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη και Παναγιώτη Αντωνίου.

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, τρεις πρωταθλητές μας θα μεταβούν στο Μπίτγκοζ της Πολωνίας για προετοιμασία. Πρόκειται για τους Στέφανο Δημόπουλο, Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη και Παναγιώτη Αντωνίου.

Οι τρεις αθλητές θα φύγουν για την Πολωνία στις 14 Ιουνίου και όταν ολοκληρωθεί το καμπ προετοιμασίας θα αναχωρήσουν από το Μπίτγκοζ με προορισμό το Μινσκ της Λευκορωσίας όπου θα πάρουν μέρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στα αθλήματα κάνοε καγιάκ σπριντ (25-27 Ιουνίου). Ο Στέφανος Δημόπουλος θα αγωνιστεί στο κανό σπριντ (1000 μ.) και οι Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Παναγιώτης Αντωνίου στο διπλό καγιάκ (Κ2) στην απόσταση των 1000 μ.

«Η αποστολή στην Πολωνία έχει ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας. Θα πάρουν μέρος σε ένα καμπ υψηλών προδιαγραφών και η συμμετοχή τους σε αυτό θα τους βοηθήσει τόσο εν όψει των Ευρωπαϊκών Αγώνων της Λευκορωσίας όσο και εν όψει των υπολοίπων αγωνιστικών δραστηριοτήτων της χρονιάς. Στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες οι πρωταθλητές μας θα βρεθούν στον ίδιο στίβο με τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης. Επειδή πρόκειται για νέα παιδιά ακόμα και η συμμετοχή θα τα βοηθήσει για τη συνέχεια», δήλωσε ο έφορος των εθνικών ομάδων Γιάννης Σκούρτης.

Το προπονητικό κέντρο του Μπίτγκοζ θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, και εκεί πραγματοποιούνται προπονήσεις αλλά και αγώνες. Το χρησιμοποιούν για προετοιμασία ομάδες από όλο τον κόσμο.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Εγγραφές αρχαρίων αθλητών για Κωπηλασία στον Ν.Ο.Ι.!

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να ενταχθούν στις τάξεις του δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στο γοητευτικό αλλά και απαιτητικό άθλημα της Κωπηλασίας, στο οποίο τα Γιάννενα έχουν να επιδείξουν πολλές και μεγάλες διακρίσεις.

You May Like

Close