Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

Συναντήσεις ανάπτυξης της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Προγραμματισμένες συναντήσεις ανάπτυξης έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ…

Προγραμματισμένες συναντήσεις ανάπτυξης έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.

Στη Θεσσαλονίκη οι συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θ υπό την επίβλεψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας ανάπτυξης Δήμητρας Γιαννιού ενώ το παρόν έδωσε και ο έφορος ανάπτυξης της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι: Αναστασία Βασιλειάδου (ΙΟΘ), Συμεών Τεπερίδης, Διαμαντής Μασούτης (ΟΦΘ), Ελένη Τοπαλίδου, Απόστολος Αναγνώστου (ΝΑΟΚΘ), Παναγιώτης Ζαφειρίου, Ελβίρα Αργυράκη, Κατερίνα Παπασταμάτη ,Ιωάννα Ασβεστά , Σωτηρία Γεωργοπούλου (ΝΟΘ) και Δήμητρα Χατζησαββίδου, Κυριακή Καρπουζα (ΝΟΚατ).

Το Σάββατο οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες  είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε βάρκα ενώ την Κυριακή οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν με αποτέλεσμα οι δοκιμασίες να γίνουν στο κωπηλατήριο.

Αντίστοιχη συνάντηση ανάπτυξης έγινε το Σάββατο και στην Αθήνα με τον Όμιλο Ερετών να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τη διαδικασία.  Την επίβλεψη στην Αθήνα είχε η ομοσπονδιακή προπονήτρια ανάπτυξης Ελευθερία Αξιώτη.

Πήραν μέρος οι αθλητές: Αρτεμις Τριανταφύλλου (ΜΑΚ),Ερμής Παπασημακόπουλος, Ντινος Μανδαρακας, Παύλος Πολίτης (Ομ. Ερετών),  Αριστ.Κωνσταντίνου, Σύλια Βολιανίτη, Αρετή Κωνσταντίνου (ΝΑΣ), Μαριάννα Πετρίδη (ΟΣΦΠ), Γιώργος Πολυζωίδης, Πέτρος Καλογήρου (ΝΑΟΣ), Χρήστος Κριτσέλας, Ιωάννης Δρίκος (ΕΝΟΑ), Γιώργος Πορφυρόπουλος (ΚΟΕ).

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Γιάννης Καρράς: "Η πόρτα της ομοσπονδίας είναι πάντα ανοιχτή για τη Σοφία Ασουμανάκη αλλά με τους δικούς μας κανόνες"

"Η Σοφία Ασουμανάκη πήρε μια απόφαση για το μέλλον της και για τη ζωή της και της ευχόμαστε να της βγει σε καλό. Η πόρτα της Ελληνικής κωπηλατικής ομοσπονδίας θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτήν και το ξέρει, αλλά με τους κανόνες που βάζει η ομοσπονδία και ισχύουν για όλους τους αθλητές".
Close