Ολοκληρώθηκαν τα δυο πρώτα σκέλη του Παγκύπριου πρωταθλήματος σκαφών ανοικτής θαλάσσης. Το πρώτο σκέλος έγινε στις 2 και 3 Ιουνίου και το δεύτερο στις 9 και 10 του ίδιου μήνα.
Συνολικά έλαβαν μέρος 20 σκάφη τα οποία χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία έλαβαν μέρος 11 σκάφη και στη δεύτερη κατηγορία άλλα 9.
Οι αγώνες διεξήχθησαν από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΚΙΟ) σε συνεργασία με τους ΠΟΝΑΘΑ, Begafigο και ΠΑΣΥΜΙΣ.
Αποτελέσματα πρώτης κατηγορίας:
- Typhoon
- Almira
- Aria
Αποτελέσματα δεύτερης κατηγορίας:
- Hortensia
- Advanced Host.
- Nhriida
Το Παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ σκαφών ανοικτής θαλάσσης αναμένεται να ολοκληρωθεί με άλλα δυο σκέλη. Το τρίτο που θα γίνει στις 7 και 8 Ιουλίου και το τέταρτο στις 14 και 15 Ιουλίου και θα διοργανωθούν από την ΚΙΟ σε συνεργασία με τον Ναυτικό όμιλο Λεμεσού και το St. Raphael.
OVERALL RESULTS:
- Typhoon
- Almira
- Aria
- Ironfx
- Swetlana