Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

“Φινάλε με χρυσάφι” για τα ελληνικά κουπιά στο Πιεντιλούκο από την Ελένη Λαμπριανίδου

Στον τελευταίο αγώνισμα της διεθνούς ρεγκάτα “The Memorial Paolo d’Aloja” που πραγματοποιήθηκε στο Πιεντιολούκο της Ιταλίας ήρθε και το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά κουπιά.

Η “χρυσή” Ελένη Λαμπριανίδου

Στον τελευταίο αγώνισμα της διεθνούς ρεγκάτα The Memorial Paolo d’Aloja” που πραγματοποιήθηκε στο Πιεντιολούκο της Ιταλίας ήρθε και το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά κουπιά.

Το κατέκτησε η Ελένη Λαμπριανίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του σκιφ νεανίδων με χρόνο 8.50.47 ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η Ζαμάλι από την Τυνησία με 8.58.82 και στην 3ηη Ουζμπέκα Ταγμάτοβα με 9.00.79 .

Νωρίτερα οι Έλληνες κωπηλάτες είχαν κατακτήσει ακόμη δυο χάλκινα μετάλλια.

Χάλκινο μετάλλιο για τις Νόνη και Δίτσιου

Στο διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Ισμήνη Νόνη και Ρουλίνα Δίτσιου οι οποίες μάλιστα είχαν κατακτήσει το χάλκινο και μια μέρα νωρίτερα κι έγιναν το μοναδικό ελληνικό πλήρωμα με δυο μετάλλια στη διοργάνωση ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν και οι Δ. Ζωγράφος – Θ. Λαπικοφ στην δίκωπο άνευ εφήβων.

Συνολικά την Κυριακή στους τελικούς πήραν μέρος 9 ελληνικά πληρώματα  ενώ ο απολογισμός για την Εθνική μας ομάδα στο ιδιαίτερα ανταγωνιστική ρεγκάτα του Πιεντιλούκο ήταν 6 μετάλλια (1 χρυσό, 2 ασημένια , 3 χάλκινα) και 19 παρουσίες σε μεγάλους τελικούς το διήμερο των αγώνων.

Ζωγράφος – Λαπικοφ με το χάλκινο μετάλλιο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Ελληνικών πληρωμάτων για τη 2η ημέρα των αγώνων:

Χρυσό μετάλλιο

Σκιφ νεανίδων:Ελένη Λαμπριανίδου (8.50.47)

Χάλκινα μετάλλια

Δίκωπος άνευ εφήβων: Δ.Ζωγράφος-Θ.Λαπικοφ (7.09.85)

Διπλό σκιφ νεανίδων: Ι.Νόνη-Α.Δίτσιου (7.37.52)

4ηθέση

Δίκωπος άνευ γυναικών: Μ.Κυρίδου-Αν.Κυρίδου (7.48.48)

Διπλό σκιφ εφήβων: Δ.Στασινός-Β.Μπαρούτας (6.54.09)

5ηθέση

Δίκωπος άνευ νεανίδων:Ε.Φράγκου-Ε. Χαραλαμπίδου (8.05.20)

6ηθέση

Διπλό σκιφ γυναικών:Κ.Νικολαϊδου-Χ.Μπούρμπου (7.26.80)

7ηθέση

Σκιφ ελ βαρών ανδρών: Αρ.Γραμμενιάτης (7.46.13)

Διπλό σκιφ γυν: Ε.Βαρελοπούλου-Ε.Αγιώτη (7.57.94)

8ηθέση

Σκιφ εφήβων:Γ.Μακρυγιάννης (8.06.16)

9ηθέση

Διπλό σκιφ ελ βαρών α:Χ.Ντινενής-Α.Παπακωνσταντίνου (6.54.78)

11ηθέση

Διπλό σκιφ ελ βαρών α:Λ.Κόνσολας-Π.Γκαϊδατζής (6.57.79)

15ηθέση

Δίκωπος άνευ ανδρών: Στ.Ντούσκος-Σ.Καλέτζης (7.22.28)

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα σε όλα τα αγωνίσματα της 2ης ημέρας της Ρεγκάτα Paolo d’Aloja του Πιεντιλούκο στο αρχείο pdf που ακολουθεί.

Piediluco Αποτελέσματα Αγώνων – Κυριακή 14 Απριλίου

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Ανακοίνωση του Ν.Ο.Κατ για την επιτυχία της Κατερίνας Νικολαΐδου στο Πιεντιλούκο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην διεθνή κωπηλατική ρεγκάτα του Πιεντιλούκο.
Close