Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

“Χρυσάφι” και “ασήμι” στα Ελληνικά πανιά στο παγκόσμιο κύπελλο στο Σανταντέρ

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της κλάσης 470 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και είναι πανέτοιμοι για να “χτυπήσουν” και στην επερχόμενη διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο.

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της κλάσης 470 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και είναι πανέτοιμοι για να “χτυπήσουν” και στην επερχόμενη διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο.

Οι δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες κατέκτησαν σήμερα χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ιστιοπλοΐας που ολοκληρώθηκε στο Σανταντέρ, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις από ξεκίνημα των αγώνων μέχρι και την κούρσα των μεταλλίων. Το Ελληνικό δίδυμο τερμάτισε στην 7η θέση του medal Race με 36 βαθμούς έναντι 42 των Αυστριακών Μπάργκερ και Μαχρ που πήραν την 3η θέση στην κούρσα μεταλλίων και 43,6 βαθμών που είχε το Ιταλικό δίδυμο αποτελούμενο από τους Φεράρι και Καλαμπρό που κέρδισε την κούρσα και παράλληλα το χάλκινο μετάλλιο. Το χάλκινο διεκδικούσαν και ο Μακνέι με τον Χιουζ από την Αργεντινή αλλά δέχθηκαν και ποινή από τους κριτές.

“Ασημένια η Καραχάλιου”

Το δρόμο για τις Ελληνικές επιτυχίες άνοιξε λίγο νωρίτερα η Βασιλεία Καραχάλιου στα Ράντιαλ κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την τέταρτη θέση που βρισκόταν και κατάφερε με την παρουσία της στην κούρσα των μεταλλίων και την 4η θέση που πήρε πέρασε δύο αθλήτριες στην γενική κατάταξη και συγκεκριμένα τη Βελγίδα Έμα Πλασέρτ που ολοκλήρωσε όγδοη την κούρσα και την Δανέζα Αν Μαρί Ρίντον που τερμάτισε 9η.

Το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε πριν καν ξεκινήσει η κούρσα και το κατέκτησε η Βελγίδα Έβι Βαν Άκερ ενώ το χάλκινο πήρε η Ντολόρες Μορέιρα Φρασίνι απο την Ουρουγουάη.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Με 2 χρυσά μετάλλια επιστρέφει η αποστολή του Ν.Ο.Θ από τους κωπηλατικούς αγώνες στη Σλοβενία

Σε κωπηλατικούς αγώνες στο Bled της Σλοβενίας βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης  με την παρουσία τους να συνοδεύεται από δύο χρυσά μετάλλια αλλά και σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις. 
Close