Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

15 μετάλλια (8 χρυσά) για τον Ν.Α.Ο.Κ.Θ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σπρίντ στο Σχοινιά

Επτά επίλεκτοι αθλητές ου Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης υπο τις οδηγίες του προπονητή τους Αλέξανδρου Περατικού, κατάφεραν να διακριθούν και να κατακτήσουν 8 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπριντ που έγινε από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά….

Επτά επίλεκτοι αθλητές ου Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης υπο τις οδηγίες του προπονητή τους Αλέξανδρου Περατικού, κατάφεραν να διακριθούν και να κατακτήσουν 8 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπριντ που έγινε από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι ο διεθνής Μαλχασιάν Σουρέν καθώς και ο Γκογκιάν Άρθουρ, Ντζαβαχίδης Νικόλαος, Νάκος Κωνσταντίνος, Δούμπλατζης Νικόλαος, Καρατζιούλας Κωνσταντίνος και Γρατζονίδης Κωνσταντίνος.

  Οι αθλητές ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έδωσαν μάχη με τη κούραση για να τρέξουν από 4-6 διαφορετικές κούρσες ο καθένας με σκοπό τη μέγιστη συγκομιδή μεταλλίων για τον όμιλο τους που ήταν και ο μόνος από τη  Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα κατάφερε να είναι μόλις ένα χρυσό μετάλλιο πίσω από το πρωταθλητή Ελλάδος που ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και να καταλάβει τη δεύτερη θέση στον πίνακα των μεταλλίων!

Ο προπονητής Αλέξανδρος Περατικός σε δήλωση του τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαρίστησε το Δ.Σ και ιδιαίτερα την Έφορο του τμήματος, Κα. Θεοδώρα Κιφωνίδου καθώς και τον Πρόεδρο Χρήστο Δημητράκο , που ήταν πάντα δίπλα τους σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα μετάλλια των αθλητών του ΝΑΟΚΘ:

C1 ΠΑΙΔΩΝ 1000 μ 1η θέση Ντζαβαχίδης Νίκος , 2η θέση Νάκος Κωνσταντίνος.

C2 1000 m ΠΑΙΔΩΝ 1η θέση Δούμπλατζης Νικόλαος – Νάκος Κωνσταντίνος

C1 200 m ΠΑΙΔΩΝ 1η θέση Ντζαβαχίδης Νίκος ,2η θέση Νάκος Κωνσταντίνος .

C1 200 μ ΕΦΗΒΩΝ και C1 1000 m ΕΦΗΒΩΝ 1η θέση Γκογκιάν Άρθουρ , 2η θέση Ντζαβαχίδης Νικόλαος , 3η θέση Νάκος Κωνσταντίνος

C2 1000 m EΦΗΒΩΝ 1η θέση Γκογκιάν Άρθουρ – Ντζαβαχίδης Νικόλαος

C1 200 m ANΔΡΩΝ 1η θέση Μαλχασιάν Σουρέν ,3η θέση Γκογκιάν Άρθουρ

C1 1000 m AΝΔΡΩΝ 2η θέση Μαλχασιάν Σουρέν ,3η θέση Γκογκιάν Άρθουρ .

C2 1000 m AΝΔΡΩΝ 1η θέση Μαλχασιάν ΣουρένΓκογκιάν Άρθουρ.

Επίσης ο αθλητής μας Δούμπλατζης Νίκος κατέλαβε μία 4η θέση και ο Καρατζιούλας Κωνσταντίνος 5η θέση.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Οι έφοροι κωπηλασίας του Ν.Ο.Θ συγχαίρουν την εθνική ομάδα

Την αποστολή της εθνικής ομάδας κωπηλασίας στο σύνολο της αλλά και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν συγχαίρουν με δήλωση τους οι έφοροι κωπηλασίας του Ν.Ο.Θ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και Μάκης Γκιουζέλης...

You May Like

Close