Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/navysports.gr/httpdocs/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

30 σκάφη θα ανοίξουν πανιά για τον αγώνα της Ύδρας – Το 2021 θα διεξαχθεί το «Aegean 600»

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωρίζοντας την επιθυμία των Ελλήνων ιστιοπλόων να πάρουν μέρος, μετά την καραντίνα, σε έναν υψηλού συναγωνισμού αγώνα αλλά και επιθυμώντας να υποστηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί της Ύδρας αποφάσισε να διοργανώσει από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου τον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω Covid-19. 

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωρίζοντας την επιθυμία των Ελλήνων ιστιοπλόων να πάρουν μέρος, μετά την καραντίνα, σε έναν υψηλού συναγωνισμού αγώνα αλλά και επιθυμώντας να υποστηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί της Ύδρας αποφάσισε να διοργανώσει από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου τον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω Covid-19. 

Στη διοργάνωση 47ος  Αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης – Ύδρα 2020  θα πάρουν μέρος τριάντα σκάφη.

Επίσης η  νόσος του κορονοϊού έγινε αιτία για να μεταφερθεί για τον Ιούλιο του 2021 ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Aegean 600». Ο διεθνής αγώνας των 600 ναυτικών μιλίων είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Αιγαίο Πέλαγος από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου. Ο διοργανωτής όμιλος, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές από όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος μετέθεσε τον αγώνα για τον Σεπτέμβριο αλλά η αβεβαιότητα που υπάρχει σε σχέση με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΟΙΑΘ να ανανεώσουν το ραντεβού τους με την παγκόσμια κοινότητα της ιστιοπλοΐας για τις 4 Ιουλίου 2021.

«Η πανδημία του κορωνοϊού μας ανάγκασε να μεταφέρουμε το «Aegean 600» για το 2021. Οι καραντίνες και οι περιορισμοί, που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές, δεν θα μας επέτρεπαν να δείξουμε στους ιστιοπλόους ότι η Ελλάδα είναι και χώρα της φιλοξενίας. Δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τις ψυχαγωγικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας που είχαν ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Επίσης, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν θα είχαν τη δυνατότητα να μετάσχουν από όλες τις χώρες όσοι επιθυμούν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης. 

Στο «Aegean 600» είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 50 σκάφη από 18 χώρες. Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Όμιλο για την προσπάθεια που έκανε ενώ υπάρχουν και ιστιοπλόοι που ζήτησαν να εγγραφούν από εφέτος για τη διοργάνωση του 2021. 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Next Post

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

Στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά ο αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης Κύπελλο Βορείου Αιγαίου που φέτος αφιερώνεται στη μνήμη του Επιτίμου Προέδρου Σταύρου Κωνσταντινίδη, και συγχρόνως θα αποτελέσει το Πανελλήνιο Κύπελλο ORC.

You May Like

Close