Κωπηλασία

Κανόε Καγιάκ

Άρθρα

Πλούσια η «συγκομιδή» του Ν.Ο.Ι. στο Πανελλ. Σχολικό Πρωτάθλημα!

Πρωτιές και μετάλλια απέσπασαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο έλαβε χώρα στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων του συμβατικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας – 3 Χρυσά, 4 Ασημένια και 2 Χάλκινα για τον ΝΑΟΚΘ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σχινιά και παρά τις καιρικές αντιξοότητες, όλοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Πέντε μετάλλια η «συγκομιδή» των αθλητών του Ν.Ο.Ι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας!

Mε πέντε συνολικά μετάλλια στις αποσκευές τους, εκ των οποίων ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο επιστρέφουν από τη Στρούγκα των Σκοπίων και τη λίμνη Οχρίδα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι έλαβαν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την ελληνική Εθνική Ομάδα. 

Η παρουσία των αθλητών του Ν.Ο.Κατ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist κάτω των 13

Γεμάτοι με νέες εμπειρίες, γνώσεις και με επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Ο.Κατ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist K13 που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο 6-10 Σεπτεμβρίου 2021. 

Αθλητές του Ν.Ο.Κατ. στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

Με 10 αθλητές του συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στους αγώνες αξιολόγησης για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων –Παίδων –Κορασίδων και U23 για την επιλογή τους από την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, ώστε να συμμετάσχουν στα διεθνή πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τους επόμενους μήνες.

Οι νεαροί κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. στους κορυφαίους του κόσμου!

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ συνάντησαν στον Ν.Ο.Ι. τον Στέφανο Ντούσκο!

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν τα ΚΔΑΠ «Ρόδα» και «Σβούρα» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, όπου τα παιδιά τους, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς των Κέντρων, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για το άθλημα της Κωπηλασίας.

1 ασημένιο μετάλλιο και συμμετοχή σε 6 τελικούς ο ΝΑΟΚΘ στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιακ

Ολοκληρώθηκε το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιακ τη Κυριακή 25 Ιουλίου με συμμετοχή 20 σωματείων από όλη την Ελλάδα και 220 αθλητές και αθλήτριες.

Close