Άρθρα

Πέντε μετάλλια η «συγκομιδή» των αθλητών του Ν.Ο.Ι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας!

Mε πέντε συνολικά μετάλλια στις αποσκευές τους, εκ των οποίων ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο επιστρέφουν από τη Στρούγκα των Σκοπίων και τη λίμνη Οχρίδα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι έλαβαν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την ελληνική Εθνική Ομάδα. 

Η παρουσία των αθλητών του Ν.Ο.Κατ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist κάτω των 13

Γεμάτοι με νέες εμπειρίες, γνώσεις και με επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου επέστρεψαν οι αθλητές του Ν.Ο.Κατ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist K13 που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο 6-10 Σεπτεμβρίου 2021. 

Αθλητές του Ν.Ο.Κατ. στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

Με 10 αθλητές του συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στους αγώνες αξιολόγησης για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων –Παίδων –Κορασίδων και U23 για την επιλογή τους από την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, ώστε να συμμετάσχουν στα διεθνή πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τους επόμενους μήνες.

Οι νεαροί κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. στους κορυφαίους του κόσμου!

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα νεαρά «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ συνάντησαν στον Ν.Ο.Ι. τον Στέφανο Ντούσκο!

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν τα ΚΔΑΠ «Ρόδα» και «Σβούρα» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, όπου τα παιδιά τους, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς των Κέντρων, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για το άθλημα της Κωπηλασίας.

1 ασημένιο μετάλλιο και συμμετοχή σε 6 τελικούς ο ΝΑΟΚΘ στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιακ

Ολοκληρώθηκε το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιακ τη Κυριακή 25 Ιουλίου με συμμετοχή 20 σωματείων από όλη την Ελλάδα και 220 αθλητές και αθλήτριες.

Εξαιρετική η φετινή παρουσία του ΝΑΟΚΘ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Το 87ο πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε τέλος και για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν εξαιρετική σε μα απο τις πιο επιτυχημένες χρονιές.

1 Χρυσο, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Ολοκληρώθηκε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην Καστορια με επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών. 1 Χρυσο, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο είναι η συγκομιδή των μεταλλίων από τους 4 τελικούς που συμμετείχαν οι αθλητές μας στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και Νεανίδων.

Close