Κωπηλασία

Ιστιοπλοΐα

Κανόε Καγιάκ

Άρθρα

Αναστολή προπονήσεων στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Λόγω της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμόδιων Υπουργείων, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αναστέλλει από σήμερα και για το επόμενο διάστημα όλες ανεξαιρέτως τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Δοκιμασία Εθνικής ομάδας κωπηλασίας ανάπτυξης στο Ν.Ο.Κατ.

Την Παρασκευή  το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού  Ομίλου Κατερίνης πήρε μέρος στην πρώτη δοκιμασία της Εθνικής Ομάδας στην κατηγορία Ανάπτυξης με 15 αθλητές και αθλήτριες.

Η παρουσία του Ν.Ο. Κατερίνης στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ 2020»

Άλλη μια επιτυχημένη παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ολοκληρώθηκε. Το τμήμα ιστιοπλοΐας του ομίλου συμμετείχε στους αγώνες «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ 2020» που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων αθλητών που διακρίθηκαν πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ο.Θ

Την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2019, πραγματοποίησε προ ημερών ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Τα ποσά επιχορήγησης των σωματείων για συμμετοχή στη Β΄Φάση του πρωταθλήματος . Οι ημερομηνίες για την Ανάπτυξη

Τα ποσά που θα επιχορηγούνται ΕΦΑΠΑΞ τα Σωματεία από την Κωπηλατική Ομοσπονδία για την συμμετοχή τους στη Β΄ Φάση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων  από εδώ και στο εξής ανακοίνωσε η ΕΚΟΦΝΣ.

Ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Laser ο Κύπριος Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης

Ανήμερα των 30ων γενεθλίων του ο Παύλος Κοντίδης, ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σκαφών τύπου Laser, της πιο σημαντικής πρόκλησης πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Χρυσό μετάλλιο η Γεωργία Περάματζη στο Παγκόσμιο κλειστής κωπηλασίας στο Παρίσι

Ελληνική λάμψη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/2) στο κλειστό γυμναστήριο Κουμπερτέν του Παρισιού με την συμμετοχή περισσοτέρων από 3000 αθλητών όλων των ηλικιών από 51 χώρες του πλανήτη.

Ορίστηκε η διοργανώτρια χώρα για τους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας του 2020

Στην πόλη Στρούγκα, στην λίμνη Οχρίδα θα διεξαχθεί το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κωπηλασίας του 2020 όπως αποφάσισε το Βαλκανικό Συνέδριο του 2019 στο Βελιγράδι αποδεχόμενο την πρόταση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας γειτονικού κρατιδίου με έδρα τα Σκόπια.

Στις Εθνικές ομάδες το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΔΣ της Κωπηλατικής Ομοσπονδιας στην πρώτη συνεδρίαση του για τη νέα χρονιά.

Βγήκε από την εντατική ο Τάσος Μπουντούρης – Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσο Μπουντούρη σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα..

Close